Cum Cumpar

Kovoare.ro pune la dispozitia clientilor sai o modalitate facila de a beneficia de covoare de cea mai buna calitate, care sa se potriveasca cu locuinta dumneavoastra, astfel incat sa va bucurati de tot confortul necesar.

Sunt cativa pasi simpli ce trebuie urmati:

Odata intrat pe Kovoare.ro, se acceseaza sectiunea “KOVOARE” din meniul superior;

In stanga veti avea un navigator / meniu cu toate Categoriile de Produse disponibile, de unde se poate selecta categoria dorita.

Intrand in categoria dorita, se vor selecta produsele dorite, cu un simplu click pe imaginea aferenta;

Se vor afisa detaliile acelui produs, se va selecta dimensiunea dorita si apoi se acceseaza “ADAUGA IN COS”

In partea superioara dreapta veti avea acces la cosul dumneavoastra de cumparaturi, unde veti putea vizualiza continutul acestuia, puteti continua cumparaturile si finaliza comanda;

Procesul de finalizare are 2 pasi, unul fiind introducerea datelor de client pentru facturare si livrare;

In meniul superior “Cont” se poate creea un cont de utilizator inregistrat (aferent pentru persoana fizica sau juridica), ce va permite completarea automata a datelor, in procesul de finalizare a comenzii.

Procesul de finalizare se incheie odata cu primirea unui mesaj scris de confirmare“Comanda dumneavoastra a fost trimisa cu succes” si receptionarea unui mesaj in contul de email trecut in procesul de completare a datelor cumparatorului; pentru confirmarea comenzii si a produselor comandate clientul va fi contactat telefonic de catre unul din operatorii echipei Kovoare.ro care va finaliza procesul de comanda.