Acest site este creat și administrat de S.C. PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET SRL, o societate comercială cu sediul social în Voluntari, Jud. Ilfov,
Emil Racovita, Nr.70, Vila 60A, parter, cam.7, număr de telefon: 0731 111 200, adresă de e-mail: [email protected], înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului sub numărul J23 /2479 /2011, având cod unic de înregistrare RO29128629. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza www.Kovoare.ro. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții.

Politica de retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, cheltuielile transportului fiind suportate de catre client.
Daca produsul prezinta defect sau caracteristicile nu corespund cu cele afisate, magazinul kovoare.ro va suporta toate cheltuielile de transport!
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de uzura.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate.